Diensten

Brugverlichting

Een van de specialismes van Prolux Lighting is het ontwerpen, produceren en installeren van hoge kwaliteit LED armaturen. Deze armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor de leuningen van alle type bruggen en worden zodanig geproduceerd dat ze passen in de radius van de buis. Door de speciale polycarbonaat kap genereren de LED armaturen een goed lichtbeeld op het wegdek en voldoen de armaturen van Prolux aan de hoogste klasse tegen vandalisme (IK10). De armaturen worden zonder zichtbare schroeven bevestigd. De kans op vandalisme is hierdoor kleiner en er bevinden zich geen uitstekende delen op de leuning.

Openbare verlichting

Naast de BRUGLED armaturen heeft Prolux Lighting veel ervaring in het leveren en installeren van openbare verlichting. Hierbij kan gedacht worden aan tunnels, fietskelders en parkeergelegenheden. Doordat Prolux een project volledig turn key kan opleveren wordt er rekening gehouden met alle eisen voor openbare verlichting en kunnen de offertes opgeleverd worden met een volledige lichtberekening.

Kunstwerkverlichting

Prolux Lighting kan wel zowel functionele als decoratieve verlichting ontwerpen, produceren en installeren. Een voorbeeld van de decoratieve kant van Prolux is kunstwerkverlichting. Ook hierbij staat een hoge kwaliteit op de eerste plaats.

Losse armaturen

Naast het ontwerpen, produceren en installeren werkt Prolux ook mee aan het leveren van losse (op maat gemaakte) LED armaturen. De kracht zit hem in de flexibiliteit. (Bijna) alles kan!

Verlichting op maat

Dankzij onze expertise en ervaring in de LED technologie kunnen wij voor u een lichtplan ontwerpen waarin LED’s een belangrijk onderdeel vormen. Voorbeelden hiervan zijn onze projecten bij schouwburg de Kunstmin in Dordrecht en de Verkade Fabriek te ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk projecten