DIENSTEN


Verlichting in leuningwerk van bruggen

Een van de specialismen van Prolux Lighting is het ontwerpen, produceren en installeren van hoge kwaliteit led-armaturen voor brugverlichting. Deze armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor de leuningen van allerlei typen bruggen en worden zo geproduceerd dat ze precies passen in de radius van de leuningbuis. Door de speciale slagvaste en onbrandbare polycarbonaatkap genereren de led-armaturen een perfect lichtbeeld op het wegdek. De armaturen worden zonder zichtbare schroeven gemonteerd en er bevinden zich geen uitstekende delen op de leuningbuis. De kans op vandalisme is daardoor erg klein en de armaturen van Prolux voldoen dan ook aan de hoogste klasse qua vandalismebestendigheid (IK10).


Ontwerp, productie & realisatie

Prolux Lighting ontwerpt niet alleen maar produceert en installeert ook waardoor een project volledig turnkey kan worden opgeleverd. Van begin tot eind, met volledige lichtberekeningen die voldoen aan alle gestelde eisen. Prolux ontwikkelt niet alleen functionele verlichting maar kan ook decoratieve verlichting integreren in bestaande objecten. Zie projecten voor een aantal indrukken van eerdere opdrachten. 

 Losse armaturen

Naast het ontwerpen, produceren en installeren levert Prolux (indien gewenst op maat gemaakte) led-armaturen. De kracht van Prolux Lighting zit hem in zijn flexibiliteit. (Bijna) alles kan!

 Kunstwerkverlichting

Prolux Lighting kan wel zowel functionele als decoratieve verlichting ontwerpen, produceren en installeren. Een voorbeeld van de decoratieve kant van Prolux is kunstwerkverlichting met led’s. Ook hierbij staat hoge kwaliteit op de eerste plaats.


Verlichting op maat, oplossingen voor complexe problemen.

Dankzij de expertise en de jarenlange ervaring in de led-technologie denkt Prolux Lighting met u mee over mogelijke oplossingen voor complexe problemen. Zo hebben wij aan de Gemeente Antwerpen een compleet pakket van custom-made RVS leuningbuis, armaturen, bekabeling en gecertificeerde voedingskasten geleverd en geïnstalleerd waarmee een enorme besparing gerealiseerd is.