OVER ONS

KATWIJK

Sport op Stort

De start van Prolux

Prolux Lighting is in 2002 opgericht door twee gedreven, deskundige en bekwame ‘oude rotten’ in het vak. De eerste jaren legde Prolux zich vooral toe op led-verlichting die geïntegreerd is in plafondsystemen zoals sterrenhemels, maar vanaf 2005 heeft Prolux zich met name gespecialiseerd in het adviseren over en het ontwerpen, produceren en installeren van led-armaturen voor allerlei kunstwerken, zoals bruggen en viaducten.

De nieuwste ontwikkelingen

Prolux volgt de ontwikkelingen op het gebied van led-technologie op de voet, zodat u verzekerd bent van producten die gebaseerd zijn op de laatste stand van de techniek.

Alle door Prolux geleverde armaturen worden in Nederland geproduceerd, waardoor Prolux in eigen beheer strenge kwaliteitscontroles kan doorvoeren.  Bovendien past Prolux in alle ontwerpen materialen toe van hoge kwaliteit, zoals A-kwaliteit led's en rvs-behuizingen van A-kwaliteit. Daardoor kan Prolux haar beloftes met betrekking tot levensduur en geringe uitval waar maken.

APELDOORN

Zutphensestraatweg, viaduct

UTRECHT

Lightmark

Duurzaamheid

Prolux zorgt voor duurzame verlichting die werkt! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch via het contactformulier contact met ons op.


Met led-verlichting bespaart u niet alleen op uw energieverbruik, maar levert u ook een positieve bijdrage aan het milieu. Onze led-verlichting heeft door een speciaal concept een hoge levensduur en gaat dus veel langer mee dan conventionele verlichting. Een led-lamp bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik en lood.

 

Wij hanteren een standaard garantietermijn van 10 jaar op onze armaturen.